SPHINX REESHOF

SPHINX REESHOF pizzeria - grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2206 beoordelingen
8 mei 2021 om 20:03 Had een broodje Adana, zeer smakelijk maar wat ik minder vindt is dat een broodje warm in een zilver folie gaat en dat maakt het nat. Sausjes lekker, vooral de uiensaus! Adana zeer smaakvol!
6 mei 2021 om 6:03 We hadden pizza, echt niet lekker dunne kartonnen bodem. zonde
2 mei 2021 om 19:50 I definitely do not recommend it
2 mei 2021 om 18:39 Eerder bezorgd dan verwacht en erg lekker gegeten
2 mei 2021 om 3:05 Pita hawaii vergeten en deed erg boos op telefoon
29 apr 2021 om 15:51 Netjes op tijd bezorgd en een zeer smakelijk kapsalon
27 apr 2021 om 21:25 Heeft ruim 2 uur geduurd voordat t bezorgd werd. En de knoflooksaus was zurig. Niet voor herhaling
27 apr 2021 om 19:47 Ze hebben nog steeds niet bezorgd! Terwijl tracker na 1,5 uur inmidds al ruim half uur aangeeft dat t snel bezorgd wordt.... En ze zijn telkens sinds gesprek. En nu al beoordeling vragen???
27 apr 2021 om 19:45 we hebben twee uur geleden besteld en hebben nogsteeds geen eten
27 apr 2021 om 19:44 17 uur bestelt +/- 80 min wachttijd. Zou 18.40 zou hij bezorgd zijn werd 19.10 . 2 keer gebeld werd niet opgenomen. Zijn we niet gewend van ze.
27 apr 2021 om 19:22 Na twee uur nog geen eten. Telefonisch niet te bereiken maar wel om n recensie vragen. Hoe het eten smaakt weet ik dus niet
26 apr 2021 om 21:46 Snelle bezorging door een aardige jongeman. Het eten was uitstekend.